Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/se/sv_se/prospect-capture-gobal-cf

Dyson Purifier Humidify+Cool™ Autoreact luftrenare, luftfuktare och fläkt

Helhetsbetyg

81% skulle rekommendera till en vän

Underbart 😍

Clara

Jag köpte den här för 2 månader sedan och det är fantastiskt bra. Det funkar underbart 😍 jag älskar det.

Specifikationer

 • Vikt

  8,05 kg

 • Produktdiameter (kjol)

  312 mm

 • Produktdiameter (hölje)

  280 mm

Dyson Purifier Humidify+Cool (White Silver)
 • Höjd

  923 mm

 • Längd

  312 mm

 • Bredd

  280 mm

Vanliga frågor och svar

Vad är nytt med Dysons kombinerade luftrenare och luftfuktare och hur skiljer den sig från andra luftrenande luftfuktare?

Vi har omkonstruerat vår senaste kombinerade luftrenare och luftfuktare för att vara helt förseglad enligt HEPA-standarden.3 Med en enkel djuprengöringscykel som tar bort kalkavlagringar i maskinens vattensystem.

Var ska jag placera den kombinerade luftrenaren och luftfuktaren i mitt rum?

Din Dyson Pure Humidify+Cool™ Autoreact är konstruerad för att rena och fukta enskilda rum, så du bör använda den i det rum i vilket du tillbringar merparten av din tid. När du placerar ut maskinen, se till att det finns någon meters fritt utrymme runt alla sidor så att luften kan cirkulera optimalt. Stäng dörrar och fönster och placera inte apparaten i närheten av luftventiler. 

Kan jag stänga av luftfuktningsfunktionen?

Ja, maskinen fungerar som en kombinerad luftrenare och luftfuktare, eller bara som luftrenare.

Hur ofta bör jag köra en djuprengöringscykel?

Det beror på hur hårt vattnet är där du bor. Maskinen påminner dig om att köra djuprengöringscykeln en gång i månaden i områden med hårt vatten. Den påminner dig mera sällan i områden med mjukare vatten. 

 • 1 Testat i ett rum på 35 m³.
 • 3 Vi utmanade vår luftrenare med luftburen influensa A (H1N1-virus) i ett oberoende laboratorium. Efter 60 minuter på maximal fläkthastighet hade den luftburna koncentrationen i kammaren minskat med 99 %. Resultatet kan variera i verkligheten.
 • 4 Dysons luftrenare utmanades med luftburet SARS-CoV2 (viruset som orsakar COVID-19) i ett oberoende labb, med en 0.37 m3-kammare i 90 sekunder. Dysons luftrenare testades också med Phi-6 bakteriofag (ett surrogat för att testa SARS-CoV-2) på ett oberoende labb med en 30 m3 kammare. Efter 90 minuter vid maximal fläkthastighet minskade den luftburna koncentrationen i kammaren med 99.9%. Effektiviteten i verkligheten kan variera.
 • 5 Testat för luftprojektion, reningstäckning i ett 81 m³ rum och värmeprestanda i ett 35 m³ rum.