Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/se/sv_se/prospect-capture-gobal-cf

Dyson Purifier Hot+Cool™ Gen1 luftrenande värmefläkt

Helhetsbetyg

79% skulle rekommendera till en vän

Bra produkt!

Anny

Super! Jag är allergiker och känner verkligen skillnaden i luften jag andas med renaren på eller av. Plus att det värmer upp rummet på ett nafs! Det har verkligen inte ett pris som är tillgängligt för alla men det är värt det.

Banbrytande Dyson-teknologi

Banbrytande Dyson-teknologi

Fullt förseglad filtrering

Hela luftrenaren är totalt förseglad. Så det som hamnar på insidan, stannar på insidan.³

Air Multiplier™-teknologi

Sprider en jämn luftström med lång räckvidd.¹ Utan fläktblad.

350° oscillering

Justerbar oscillering sprider den renade luften jämnt.

LCD-skärm i realtid

LCD-skärmen rapporterar kvaliteten på inomhusluften i realtid. 

360° HEPA H13-filter

9 meter borosilikatmikrofiber som vikts över 200 gånger, och som fångar 99,9 % av alla partiklar så små som 0,1 mikrometer.³

Aktivt kolfilter

Ett kolskikt fångar upp gaser såsom bensen och NO₂..³

Fullt förseglad filtrering
Air Multiplier™-teknologi
350° oscillering
LCD-skärm i realtid
360° HEPA H13-filter
Aktivt kolfilter

Vanliga frågor

Vad är annorlunda med Dyson Purifier Cool Gen1-maskinen?

Vi har uppgraderat vårt luftreningssortiment så att alla Dyson-renare har automatisk avkänning, är helt förseglade och har lång räckvidd. Den extra fördelen med en LCD-skärm känner av och övervakar föroreningar kontinuerligt, ytterligare oscilleringsvinklar sprider renad luft runt hela rummet,1 och hela maskinen är totalt förseglad enligt HEPA H13-standard.⁵

Dyson Purifier Hot+CoolTM Gen1-maskinen har samma kärnfunktioner som de som återfinns i våra andra luftrenande produkter. Dyson Purifer Cool Gen1 känner av föroreningarna PM2,5 och PM10 och filtrerar alla föroreningar men tar inte bort formaldehyd. Även om denna maskin inte har app-anslutning, gör fjärrkontrollen att du enkelt kan justera inställningarna på maskinen.

Vad är nytt med Dysons serie av luftrenare och hur skiljer den sig mot andra luftrenare?

Dysons ingenjörer är perfektionister. Utifrån vår ständiga strävan mot att bli bättre har vi nykonstruerat vårt sortiment av luftrenare så att alla nu är helt förseglade enligt HEPA H13-standarden. De fångar upp 99,95 % av alla ultrafina partiklar och förhindrar att föroreningarna släpps tillbaka ut i luften du andas in.⁴

Hur ofta ska jag byta ut mitt filter?

Vi rekommenderar att HEPA+kolfiltret byts ut var 12:e månad.⁵ Det beror på att filter med tiden kan bli igensatta av föroreningar och till och med släppa in obehaglig lukt i rummet igen. Maskinen varnar när det är dags att byta filter. Filtrets livslängd kan läsas av på LCD-skärmen.

Vad är "the Allergy Seal of Quality" och vilka produkter är certifierade?

Allergikvalitetsstämpeln belönar produkter och tjänster som är lämpliga för personer med allergier och intoleranser. Genom denna märkning kan konsumenterna snabbt känna igen specialprodukterna. Produkterna rekommenderas av aha! Swiss Allergy Centre. 

Med the Allergy Seal of Quality verifieras och bekräftas dessutom informationen på förpackningen, vilket är viktigt för personer med allergier och intoleranser.  

Allergikvalitetsstämpeln bygger på strikta riktlinjer som säkerställer att en produkt är lämplig för personer med allergier och intoleranser. Innan en produkt tilldelas the Allergy Seal of Quality bedöms den av en kommitté med vetenskapliga experter och en annan kommitté med medicinska experter. Tillverkningsanläggningen granskas av ett ackrediterat revisionsföretag. 

The Allergy Seal of Quality är ett internationellt erkänt och skyddat varumärke som ägs av Service Allergie Suisse. Den används för speciell märkning av produkter som är lämpliga för personer med allergier och intoleranser.  The Allergy Seal of Quality är en oberoende kvalitetsstämpel, som har tagits fram av Service Allergie Suisse i nära samarbete med aha! Swiss Allergy Centre.

Service Allergie Suisse har testat och säkerställer att Dyson Purifier Cool, Dyson Purifier Cool Autoreact, Dyson Purifier Hot+Cool, Dyson Purifier Hot+Cool Autoreact, Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde, Dyson Purifier Cool Formaldehyde, Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde är lämpliga för personer med allergier.

  • 1 På högsta inställningen. Testad för luftspridning (DTM801) och luftrenande täckningsgrad i ett 81 m³ stort rum (TM-003771).
  • 2 Testad för filtreringseffektivitet vid 0,1 mikrometer (EN1822, ISO29463)
  • 3 Nivån av DEHS-partiklar kontrolleras enligt EN1822 i en kammare och definieras enligt ASTM F3150. Testad i maxläge på IBR US för en verkningsgrad på över 99,95 % för hela maskinen. Gasupptagningsgraden varierar.
  • 4 Nivån av DEHS-partiklar kontrolleras enligt EN1822 i en kammare och definieras enligt ASTM F3150. Testad i maxläge på IBR US för en verkningsgrad på över 99,95 % för hela maskinen.
  • 5 Baserat på 12 timmars användning per dag. Filterlivslängden varierar beroende på föroreningsnivåerna.