Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

Välkommen till Dyson Demo-butiken

Westfield Mall of Scandinavia, Solna

Interior of a Dsyon Demo Store
 • Här hittar du oss

  Westfield Mall of Scandinavia, plan 0, Stjärntorget 2, Solna.

   

  Öppettider:

  Måndag - Söndag: 10:00 - 21:00 


  Kontakt:

  Tel: 0707802641

Modell använder Dyson Supersonic™-hårfön

Dyson Beauty Lab

Vi har öppet för konsultation och styling av våra stylister i Westfield Mall of Scandinavia eller NK i Stockholm. Se och känn resultatet av Dyson Supersonic™ hårfön eller Dyson Airwrap™ styler. Våra experter finns där för att svara på frågor och för att visa dig hur du får ut det mesta av Dysons teknik.

Dessa tjänster finns tillgängliga i denna Dyson Demo-butik

 • Professionell tvätt och blow dry

  Låt en Dyson-stylist ge dig en helt ny look med hjälp av Dysons senaste teknologi som förhindrar extrema värmeskador. Boka för 400kr.

 • Personligt förvaringsetui

  Upp till tre ingraverade initialer i valfri foliefärg. Tillgängligt vid köp av Dyson Airwrap™-stylers och Dyson Supersonic™-hårfönar.

 • Personlig styler

  Skapa din personliga Dyson Airwrap™ styler och välj bland olika tillbehör för att den ska passa din hårtyp och dina önskade frisyrer. 

   

 • Personliga sladdlösa dammsugare

  Skapa en personlig dammsugare genom att välja bland en mängd olika färger på skaftet och extra Dyson-konstruerade rengöringtillbehör som passar i ditt hem. 

 • Exklusivt hos Dyson

  Från Limited Edition-modeller till exklusiva presentset och tillbehör, endast tillgängliga i butik eller på Dysons webbplats.

 • Demo och råd från experter

  Ingen vet lika mycket om Dyson-teknologin som Dyson-experterna själva. De hjälper dig med alltifrån att hitta din perfekta maskin till att visa dig vad som gör den unik.

 • Inslagen på ett vackert sätt

  Exklusivt inslagspapper designat av Dyson, förseglat med ett lacksigill. Kan väljas tillsammans med alla Dyson-maskiner.