Support gällande din Dyson Lightcycle™ golvlampa Dyson Lightcycle™ golvlampa

Aktivera din garanti

Ta del av full support, ägarförmåner och mycket mer när du registrerar din maskin. Gå inte miste om något.

Kom igång

En video om hur man monterar Dyson Lightcycle™ -lampan
Open video transcript

Ansluter din maskin

Med Dyson Link-appen kan du anpassa ljuset för din tid på dagen, uppgift och plats. Följ stegen nedan för att ansluta din lampa till appen:

Ladda ner Dyson Link-appen.¹

Dyson Link-appen på en smartphoneskärm

Anslut din Dyson Lightcycle™-lampa via Bluetooth®.

En person justerar Dyson Lightcycle™-lampan

Följ de enkla anvisningarna för att lägga till din plats. Detta gör att din lampa kan synkronisera med dagsljuset där du befinner dig.

Dyson Link-appen på en smartphoneskärm

Användning av Dyson Link-appen

Öppna Dyson Link-appen och välj din lampa för att komma åt alla tillgängliga funktioner. När våra ingenjörer utvecklar ny programvara kommer din lampa automatiskt uppdateras via appen. Om du föredrar att bli meddelad gällande uppdateringar, gå till inställningar > programvara i appen för att stänga av automatiska uppdateringar.

Användbara tips

Manuell justering av ljusstyrka/ljustemperatur

Skjut reglagen på din lampa för att justera ljusstyrkan eller färgtemperaturen. Tryck på knapparna för att snabbt växla mellan olika nivåer.

Automatisk justering av ljusstyrkan

När automatisk justering är påslagen kommer lampan automatiskt att anpassa sig efter bakgrundsbelysningen – för att på så sätt upprätthålla en konstant ljusstyrka på arbetsplatsen.

Positionering av belysningen

Du kan rikta ljuset precis dit du vill ha det genom en lätt beröring av armen – vertikalt, horisontellt och i 360°.

Ändra riktning på armen

Lossa armen, vänd och sätt tillbaka den igen för att snabbt ändra riktning på belysningen.

Slå på rörelsesensorn

Genom att trycka ner rörelsesensorknappen kommer lampan att tändas så fort den känner av någon rörelse och stängas av när du varit borta i två minuter.

Synkronisera med det lokala dagsljuset

Använd synkroniseringsknappen för att automatiskt justera ljusstyrka och färg beroende på var du befinner dig. Din lampa måste anslutas till Dyson Link-appen via Bluetooth®.

Vanliga frågor

Kan jag börja använda lampan innan jag ansluter den till Dyson Link-appen?

Ja, men lampan kan inte läsa av dagsljuset där du befinner dig förrän du har anslutit den till appen.

Behöver jag låta det värmeavledande röret svalna innan jag justerar armen?

Nej, det värmeavledande kopparröret är svalt nog att vidröra när som helst.

Kommer jag att behöva byta LED-lampor på denna lampa?

Nej, LED-lamporna är utformade för att hålla i decennier² och kan inte bytas ut.

Dyson-garantin

‘How to’-videor

För att hjälpa dig att få ut så mycket som möjligt av din maskin. Snabbt och enkelt.

Användbara tips

Skräddarsydda påminnelser som gör att din maskin fungerar optimalt så länge som möjligt.

Exklusiva ägarförmåner

Inbjudningar till förhandsvisningar av ny teknik, event och erbjudanden hos Dyson.

Expertråd. 7 dagar i veckan.

Telefon och livechatt. Få rätt råd för just din maskin från Dysons medarbetare.

Reparation och Dyson-delar utan kostnad

Reservdelar eller reparationer om något skulle gå fel under din garantiperiod.

Smidiga byten

Under garantiperioden ersätter vi din maskin om vi inte kan reparera den. Snabbt.

Inte ens när du fått hem dina produkter slutar vi att bry oss om dem. Genom att aktivera din garanti kan vi erbjuda dig en skräddarsydd, kostnadsfri och snabb service gällande din maskin. Även efter att din garanti har upphört finns vi fortfarande till hands för att hjälpa dig.

¹Dyson Link-appen kräver att du har iOS 10 eller Android 5.0 eller senare versioner.

²Beräkningen av livslängden på LED-lamporna baseras på L70-mätning enligt IEC 62717, med en uppskattning av 8 timmars användning per dag. Det verkliga resultatet kan variera.