• Releaseanteckningar för programvara

Var god klicka här för de senaste meddelandena gällande ny programvara

(Robotdammsugarens programvara uppdaterades senast 05/11/2019 (version 5.2.27))

Vi släpper regelbundet programvaruuppdateringar för Dysons robotdammsugare 360 Heurist™. Denna uppdatering fokuserar på förbättringar gällande den allmänna tillförlitligheten.

För ägare med en karta med utvalda zoner inkluderar detta främst:

• Start-of-clean-förbättringar – din robotdammsugare kommer att lokalisera sig själv snabbare och navigera ännu bättre.

Slå på "Auto-update software" i din Dyson Link-app för att säkerställa att din robotdammsugare automatiskt tar emot den senaste programvaran. Du kan kontrollera vilken programvaruversion du har i robotdammsugarens inställningar.

(Robotdammsugarens programvara uppdaterades senast 20/08/2019 (Version 5.0.19))

Vi släpper regelbundet programvaruuppdateringar för Dysons robotdammsugare 360 Heurist™. Den här uppdateringen fokuserar på att korrigera buggar.

Du kan nu skapa "No climb"-områden där din robotdammsugare kommer att dammsuga men inte ta sig över hinder, och "No brush bar"-områden där din robotdammsugare kommer att dammsuga utan att använda borsthuvudet. Den här uppdateringen inkluderar också flera buggfixar.

Slå på "Auto-update software" i din Dyson Link-app för att säkerställa att din robotdammsugare automatiskt tar emot den senaste programvaran. Du kan kontrollera vilken programvaruversion du har i robotdammsugarens inställningar.

Släpptes 23/07/2019 (version 5.0.15)

Vi släpper regelbundet programvaruuppdateringar för Dysons robotdammsugare 360 Heurist™. Den här uppdateringen fokuserar på prestandaförbättringar.

För ägare med en karta med utvalda zoner inkluderar denna uppdatering främst:

• Zone-by-zone-dammsugning – din robotdammsugare kommer nu att slutföra dammsugningen av en zon innan den rör sig vidare till en annan
    • Start-of-clean-förbättringar – din robotdammsugare kommer att försöka förstå var den befinner sig snabbare och med högre pålitlighet.

Slå på "Auto-update software" i din Dyson Link-app för att säkerställa att din robotdammsugare automatiskt tar emot den senaste programvaran. Du kan kontrollera vilken programvaruversion du har i robotdammsugarens inställningar.

Släpptes 16.05.2019 (Version 4.2.5)