Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).
Närbild av Zorb™-munstycket

Zorb™-munstycke

Zorb™-munstycke till din dammsugare från Dyson.

Tillfälligt slutsåld
446 kr
Zorb™-munstycke i drift

Rengör mattor på djupet

Med hjälp av sina långa borstrån arbetar Zorb™-munstycket in Zorb™-mattrengöringspulvret i mattan.

Leveransinformation

Fri frakt på alla beställningar. Få din beställning av reservdelar eller tillbehör inom 5-7 arbetsdagar, utan kostnad.