Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).
Fogmunstycke
Rengör svåråtkomliga utrymmen

Rengör svåråtkomliga utrymmen.

Luftflödet är snabbare vid spetsen för att avlägsna smuts och skräp från hörn och trånga utrymmen.

Leveransinformation

Fri frakt på alla beställningar. Få din beställning av reservdelar eller tillbehör inom 5-7 arbetsdagar, utan kostnad.