Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).
Närbild av Nonslip-matta

Nonslip-matta.

Förhindrar att din Dyson Supersonic™-hårfön trillar ner eller glider runt på ditt sminkbord.

Tillfälligt slutsåld
47 kr

Direkt från Dyson

Leveransinformation

Fri frakt på alla beställningar. Få din beställning av reservdelar eller tillbehör inom 5-7 arbetsdagar, utan kostnad.