Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).
Närbild av professionell koncentrator

Professional-koncentrator

Professional-koncentrator till din Dyson Supersonic™-hårfön.

265 kr
Professional-koncentrator i drift

Bit for bit

Styla en sektion av håret i taget med exakt och kontrollerat luftflöde. Du behöver inte bekymra dig för att påverka resten av håret.

Leveransinformation

Fri frakt på alla beställningar. Få din beställning av reservdelar eller tillbehör inom 5-7 arbetsdagar, utan kostnad.