Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

Support för Dyson V11™ sladdlös dammsugare

För att kunna ge dig bästa möjliga support behöver vi veta vilken maskin du har. Välj din modell eller fyll i ditt serienummer nedan.

  • Dyson V11 sladdlös dammsugare med iklickbart batteri

    Ta bort eller byt ut det iklickbara batteriet med ett enkelt knapptryck.

  • Dyson V11 sladdlös dammsugare med iskurvbart batteri

    Ta bort eller byt ut det iskruvbara batteriet genom att avlägsna skruvarna från basen på din maskin.

Behöver du hjälp med att identifiera din maskin? Fyll i ditt serienummer