Support för Dyson V7™ sladdlös dammsugare

För att kunna ge dig bästa möjliga support behöver vi veta vilken maskin du har. Välj din modell eller fyll i ditt serienummer nedan.

• Dyson V7™ sladdlös dammsugare utan efterfilter

Om din sladdlösa dammsugare Dyson V7™ inte har ett lila efterfilter och ser ut enligt bilden kan du fortsätta genom att klicka på länken nedan för vidare support.

• Dyson V7™ sladdlös dammsugare med efterfilter

Om din sladdlösa dammsugare Dyson V7™ har ett lila efterfilter och ser ut enligt bilden kan du fortsätta genom att klicka på länken nedan för vidare support.