• Releaseanteckningar för programvara

Var god klicka här för de senaste meddelandena gällande ny programvara

Senast uppdaterad 02/02/2017 (version 11.3.0).

Vi arbetar kontinuerligt för att förbättra kundupplevelsen och att förbättra tillförlitligheten gällande Dyson 360 Eye™-robotdammsugarens programvara. Det innebär detta för din robotdammsugare:

• Förbättrad tillförlitlighet: snabbare och mer pålitlig anslutning till Dyson Link-appen.