• Nedladdning av programvara

Uppdatera till den senaste programvaran för att säkerställa att du får ut så mycket som möjligt av din robotdammsugare.

Om du har Dyson Link-appen kommer uppdateringarna installeras automatiskt enligt nedan.

Följ instruktionerna nedan om du vill uppdatera programvaran manuellt.

Observera: För vissa webbläsare kan filen visas i webbläsaren istället för att dyka upp som en uppmaning om att ladda ner den. Om detta skulle hända kan du välja "File" och sedan "Save As" (eller motsvarande steg för din valda webbläsare) för att spara filen på ditt USB.

• Automatisk uppdatering via Dyson Link-appen

1. Genom att ladda ner Dyson Link-appen kommer du att registreras för automatiska uppdateringar

2. När en uppdatering blir tillgänglig för din robotdammsugare kommer den automatiskt att laddas ner och installeras vid nästa möjliga tillfälle (när roboten är inaktiv, placerad i dockan och ansluten till Wi-Fi)

3. Uppdateringsprocessen indikeras av en serie med rosa ljus. Avbryt inte uppdateringsprocessen innan den är helt klar. Tar du ur batteriet under en uppdatering kan det leda till bestående skador

4. När uppdateringen är slutförd kommer lamporna släckas. Robotdammsugaren är nu redo att användas igen

• Uppgradera manuellt via USB

1. Klicka här för att ladda ner den senaste programvaran

2. Ladda ner uppdateringsfilen till ett USB-minne utan att ge den ett nytt namn. USB-minnet måste ha minst 256 MB ledigt utrymme och får inte innehålla några andra filer eller mappar

3. USB-minnet måste vara okrypterat och formaterat till FAT32 eller MS-DOS (FAT)

Releaseanteckningar för programvara

Var god klicka här för de senaste meddelandena gällande ny programvara

Senast uppdaterad 02/02/2017 (version 11.3.0).

Vi arbetar kontinuerligt för att förbättra kundupplevelsen och att förbättra tillförlitligheten gällande Dyson 360 Eye™-robotdammsugarens programvara. Det innebär detta för din robotdammsugare:

• Förbättrad tillförlitlighet: snabbare och mer pålitlig anslutning till Dyson Link-appen.

4. Ta bort eftermotorfiltret från robotdammsugaren och sätt in USB-minnet i USB-porten på baksidan av maskinen

5. Placera robotdammsugaren i dockningsstationen och kontrollera att den laddas. Tryck och håll ner strömbrytaren tills en ring med rosa lampor blinkar, vilket indikerar att robotdammsugaren har startat uppdateringen

Uppdateringsprocessen indikeras av en serie med rosa ljus. Avbryt inte uppdateringsprocessen innan den är helt klar. Tar du ur batteriet under en uppdatering kan det leda till bestående skador.

7. När uppdateringen är slutförd kommer robotdammsugaren stängas av

8. Ta bort USB-minnet och sätt tillbaka filtret och filterhöljet

• Inaktivera, aktivera och återställ Wi-Fi

Din robotdammsugare ställs automatiskt in för att regelbundet skicka ut en Wi-Fi-signal som kan användas som ett lokalt nätverk (även kallat 'Wi-Fi'-läge). Detta läge kan stängas av med 'OFF', slås på igen med 'ON' eller återställas genom att följa anvisningarna nedan:

1. Ladda ner Wi-Fi-programvaran "disable", "enable" eller "reset" från Dysons webbplats till ett USB-minne utan att döpa om det. USB-minnet måste ha minst 256 MB ledigt utrymme och får inte innehålla några andra filer eller mappar

2. USB-minnet måste vara okrypterat och formaterat till FAT32 eller MS-DOS (FAT)

3. Observera: För vissa webbläsare kan filen visas i webbläsaren istället för att dyka upp som en uppmaning om att ladda ner den. Om detta skulle hända kan du välja "File" och sedan "Save As" (eller motsvarande steg för din valda webbläsare) för att spara filen på ditt USB.

4. Ta bort eftermotorfiltret från robotdammsugaren och sätt in USB-minnet i USB-porten på baksidan av maskinen

5. Placera robotdammsugaren i dockningsstationen och kontrollera att den laddas. Tryck och håll ner strömbrytaren tills en ring med rosa lampor blinkar, vilket indikerar att robotdammsugaren har startat uppdateringen. Avbryt inte uppdateringsprocessen innan den är helt klar. Tar du ur batteriet under en uppdatering kan det leda till bestående skador.

6. Programvaran växlar automatiskt mellan "OFF", "ON" eller "reset" i Wi-Fi-läget (beroende på vilken fil du laddat ner)

7. När uppdateringen är slutförd kommer robotdammsugaren stängas av

8. Ta bort USB-minnet och sätt tillbaka filtret och filterhöljet. Robotdammsugaren är nu redo att användas som normalt

• Inaktivera Wi-Fi

Observera: För vissa webbläsare kan filen visas i webbläsaren istället för att dyka upp som en uppmaning om att ladda ner den. Om detta skulle hända kan du välja "File" och sedan "Save As" (eller motsvarande steg för din valda webbläsare) för att spara filen på ditt USB.

• Aktivera Wi-Fi

Observera: För vissa webbläsare kan filen visas i webbläsaren istället för att dyka upp som en uppmaning om att ladda ner den. Om detta skulle hända kan du välja "File" och sedan "Save As" (eller motsvarande steg för din valda webbläsare) för att spara filen på ditt USB.

• Återställ Wi-Fi

Klicka här för att ladda ner filen för återställning av Wi-Fi

Detta kommer radera alla konfigurationer från robotdammsugaren gällande ditt hemnätverk.

Observera: För vissa webbläsare kan filen visas i webbläsaren istället för att dyka upp som en uppmaning om att ladda ner den. Om detta skulle hända kan du välja "File" och sedan "Save As" (eller motsvarande steg för din valda webbläsare) för att spara filen på ditt USB.

Om du återställer dina WiFi-inställningar måste du använda Dyson Link-appen för att ansluta din robotdammsugaren till ditt hemnätverk igen.