Tidigare programuppdateringar

16.05.2024 Update RB03PR.01.08.003

Den här uppdateringen förfinar dammdetektering för att ytterligare förbättra rengöringsprestanda i automatiskt läge. Navigeringen har förbättrats för att göra det lättare att undvika hinder och svänga bättre i trånga utrymmen. Dessutom hjälper nya förslag på skärmen att lösa navigeringsproblem.

13.03.2024 Update RB03PR.01.08.002.4054

Med vår senaste programuppdatering kan din robot lära sig och förutse var det kommer att finnas skräp.

Intelligent prioritering av var och hur du ska rengöra och automatisk ökning av sugkraften när det behövs.

Ökad tillförlitlighet och flera förbättringar kring rengöringen.

Mer exakt detektering av dockan och navigering. Ny vägledning för enklare kartläggning och zonindelning.

Batterinivån visas nu i huvudmenyn.

Har du redan uppgraderat? Håll utkik efter uppdatering RB03PR.002.08.001.4054 i robotdammsugarens inställningar i appen.

29.11.2023 Update RB03PR.01.08.001.3325

Vår senaste programuppdatering ökar robotens driftstid och förbättrar wifi-tillförlitligheten:

• Roboten rengör 10 % snabbare och driftstiden ökar med upp till 30 % i Auto mode.
  • Återvänder mera pålitligt till dockan. Nya varningar när sensorerna är smutsiga.
  • Driftstiden visas nu på LCD-skärmen. Du kan även "hoppa över aktuell zon" under ett rengöringspass.
  • Aktivera automatiska uppdateringar när din robot är inaktiv, dockad och ansluten till wifi.
  • Har du reda uppgraderat? Titta efter uppdatering RB03PR.01.08.001.3325 i robotens inställningar i appen.