Dyson Air Multiplier

Inga blad. Inga luftstötar.

Fläktar

Patenterad Air Multiplier™-teknik.

Vanliga fläktar använder roterande blad för att fördela luften – men bladen ger upphov till störande luftstötar. Dyson uppfann den bladlösa fläkten just för att lösa detta problem. Dysons Air Multiplier™-fläktar använder Air Multiplier™-teknik för att utvidga den omgivande luften och ge ett kontinuerligt och mjukt luftflöde. Genom överladdning och indragning drivs luften bakom och omkring maskinen in i luftflödet.

Dysons ingenjörer fick i uppgift att visa hur dessa processer fungerar. De använde en ballong och många Dyson-fläktar. Se resultaten.

Air Multiplier-teknik
Barnsäkra.

Barnsäkra.

Dysons Air Multiplier™-fläkt har inga roterande blad, så nyfikna små barnhänder kan inte komma till skada. Utan blad som "hugger" luften kyler fläkten med en jämnt och mjukt luftflöde.

Utvecklad för att vara lätt att använda.

Dimmer-strömbrytare

Dimmer-strömbrytare

Vanliga fläktar har begränsade inställningsmöjligheter. En Dyson-fläkt låter dig ställa in luftflödet exakt.

Enkel att rengöra

Enkel att rengöra

Att den inte har några blad innebär att det inte finns några krångliga säkerhetsgaller att ta isär. En Dyson-fläkt rengörs enkelt med en vanlig putsduk.

Touch-tiltfunksjon

Touch-tiltfunksjon

Dysons bordsfläktar vrider sig kring sin egen tyndpunkt. De har lägre tyngdpunkt än många andra fläktar och står stabilt utan att behöva spännas fast.