Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

Dyson Corrale-logo

Stylist i salongsvideo

Dyson Supersonic™ hårfön för stylister

Snabb, exakt föning. Ett nytt sätt att tänka för stylister.

0800 345 7788

Nyckelfunktioner

 • Video om filter

  Förbättrat kraftfullt filter, konstruerat för salonger

  Ingenjörerna hos Dyson har omarbetat filtret för att kunna användas längre innan det behöver rengöras.¹ För att uppfylla kraven från en salong med många kunder.

 • Video om sladdlängd

  3,3 m lång sladd för professionell användning

  Extra räckvidd för att kunna arbeta med kundens hår i alla vinklar.

 • video om temperaturinställningar och kalluft

  Knapp för kalluft och temperaturinställningar

  Ny funktion för proffs - håll knappen för kalluft nertryckt för att fixera frisyren. Kalluft kan även aktiveras genom att hålla nere knappen för temperaturkontroll.

Magnetiska stylingtillbehör

 • Professional-koncentrator

  Den bredare och tunnare designen skapar ett luftskikt med hög hastighet som passar perfekt för styling.¹ Och tack vare att luftflödet är fokuserat kan du styla en sektion av håret i taget – utan att påverka resten.

 • Smoothing-munstycke

  Dyson Smoothing-munstycket torkar håret skonsamt genom att använda ett jämnt och brett luftflöde. Det avlägsnar snabbt överflödigt vatten från kundens hår innan du påbörjar stylingen.

 • Nykonstruerad Diffuser

  Förbättrad diffusering bidra till att minska frissighet och definierar lockar och vågor. Längre piggar gör det möjligt att styla det med bättre kontroll – samt att nå längre in i håret.

Gentle-air-tillbehör

Gentle-air-tillbehöret är skapat för att vara skonsammare mot tunt hår och känsliga hårbottnar genom att fördela luften och skapa ett enda, svalare luftflöde¹ - samtidigt som håret torkar snabbt.

Nyckelkontroller

 • 3 exakta hastighetsinställningar

  High – för snabb torkning och styling
  Medium – för normal torkning Low – för diffusering

 • 4 exakta värmeinställningar

  100 °C snabb torkning och styling
  80 °C vanlig torkning
  60 °C svalare torkning och diffusering
  28 °C konstant kall

 • Kalluft

  28 °C kalluft. Knappen för kalluft inaktiverar omedelbart värmeelementet för att skapa svalare luft som fixerar din frisyr.

Specifikationer

 • Sladdlängd

  3,3 m

Specifikationer

Vanliga frågor

Hur skiljer sig Dyson Supersonic™ Professional-hårfönen från den konsumentmodell som finns tillgänglig i grundutbudet?

Dyson Supersonic™ Professional-hårfönen är designad specifikt för professionella salonger och kommer med ett filter specifikt utformat för att tillgodose behoven hos en välbesökt salong. Den levereras med en Professional concentrator, medan konsumentmodellen har en Styling concentrator i standardutförande. Båda maskinerna har ett nykonstruerat Diffuser- och Smoothing-munstycke. Professional Edition har också en längre kabel (3,3 m) och en finish i silver/nickel (även lila/nickel tillgänglig i CN).

Varför har Dyson Supersonic™ Professional-hårfönen ett annat filter än konsumentmodellen?

Salonger och backstage-områden på modeevent kan vara otroligt livliga miljöer. När luften dras in genom filtret av Dysons kraftfulla digitala V9-motor följer även föroreningar som hårspray, damm och silikoner från leave-in-balsam med i luftflödet. För att skydda tekniken inuti Dyson Supersonic™ Professional-hårfönen har vi konstruerat ett filterhölje i två delar. Det inre filternätet har en "djup filterbädd" och ansvarar för att ta bort föroreningar i luften. Det yttre filterhöljet finns till för att skydda nätet från att skadas, samtidigt som det skapar den hastighet som behövs för att öka blockeringscykeln. Det finns också ett inre galler (del av produkten) som fungerar som ett andra skyddande lager för motorn. Intressant nog så visade våra tester att det finns åtta olika typer av salongsmiljöer runt om i världen. Vi har konstruerat vårt filter för att kunna hantera samtliga av dessa.

Kan jag köpa både Gentle air-munstycket och Wide-tooth-comb-munstycket och använda dem på min Dyson Supersonic™ Professional-hårfön?

Gentle air-munstycket finns att köpa separat inom alla marknader och kommer i det globala utförandet, förutom i USA och Kanada. Wide-tooth-comb-munstycket finns att köpa i Kanada, Saudiarabien, Israel, Indien, Mexiko, GB&I, USA och EU.

Kräver Dyson Supersonic™ Professional-hårfönen något underhåll?

För att bibehålla din hårföns optimala prestanda är det nödvändigt att rengöra filtret regelbundet. Vi rekommenderar att du rengör filtret regelbundet.

Vilka är stegen för rengöring?

STEG 1: Se till att du kopplar ut maskinen ur eluttaget och låter den svalna innan du rengör filterenheten. Håll i maskinens handtag och dra filterenheten neråt och ut över sladden.

STEG 2: Öppna försiktigt filterenheten och dra bort den från sladden. Torka av filternätet på din maskin med en torr, luddfri rengöringsduk för att ta bort eventuell smuts.

STEG 3: Låt filterenheten ligga i blöt i varmt vatten och tvål i minst 30 minuter. Vi rekommenderar att du använder ett rengörande schampo eller diskmedel.

STEG 4: Ta bort det inre filtret från filterhöljet.

STEG 5: Gnid försiktigt med fingertopparna för att rengöra varje del ordentligt. Skölj av båda delarna av filtret för att ta bort eventuell smuts. Torka båda delar av filtret tills de är helt torra med en torr, luddfri rengöringsduk.

STEG 6: Kontrollera att all smuts är avlägsnad innan du sätter tillbaka det inre filtret i filterhöljet.

STEG 7: Öppna försiktigt filterenheten och dra på den på sladden. Skjut filterenheten mot handtaget och vrid tills den klickar på plats.

Varför blinkar lamporna på min Supersonic?

Om de röda eller vita LED-lamporna på din Supersonic blinkar kontinuerligt kan det betyda att ditt filter behöver rengöras. Ta bort filtret och rengör det enligt anvisningarna i din bruksanvisning eller titta närmare på videor eller hjälp på denna webbsida. Om de tre röda lamporna förblir tända efter rengöring, stäng av produkten och kontakta Dysons hjälplinje.