Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/se/sv_se/prospect-capture-gobal-cf1

Banbrytande Dyson-teknologi

Vår senaste luftrenare har konstruerats för att hantera föroreningar, med hjälp av flera avancerade teknologier.

Banbrytande Dyson-teknologi

Vår senaste luftrenare har konstruerats för att hantera föroreningar, med hjälp av flera avancerade teknologier.

Motor till luftventil

Ventilmekanismen drivs av en borstlös stegmotor för fjärrstyrning och möjligheten att växla mellan spritt läge och fläktläge.

Air Multiplier™-teknologi

Sprider en jämn luftström med lång räckvidd. Utan fläktblad.

LCD-skärm i realtid

LCD-skärmen rapporterar kvaliteten på inomhusluften i realtid. Det laseretsade displayfönstret är gjort av en enda stöttålig polykarbonatskiva.

Gas- och partikelsensorer

Mäter och känner av partiklar flyktiga organiska ämnen i luften.

360 HEPA-filter

9 meter borosilikatmikrofiber som vikts över 200 gånger, och som fångar 99,95 % av alla partiklar så små som 0,1 mikrometer.²

Aktivt kolfilter

Ett kolskikt fångar gaser⁵ såsom bensen och NO₂.

Motor till luftventil
Air Multiplier™-teknologi
LCD-skärm i realtid
Gas- och partikelsensorer
360 HEPA-filter
Aktivt kolfilter
Dyson purifier humidifier fan

Dyson Purifier Cool™ Autoreact luftrenare/fläkt

Helhetsbetyg

59% skulle rekommendera till en vän

Fungerar helt perfekt och är tyst vid drift

Fungerar helt perfekt och är tyst vid drift

Certifierad av Service Allergie Suisse

Certifierad av Service Allergie Suisse


The Allergy Seal of Quality  The Allergy Seal of Quality är en oberoende kvalitetsstämpel, som har tagits fram av Service Allergie Suisse i nära samarbete med aha! Swiss Allergy Centre. 

Service Allergie Suisse har utfört tester och säkerställer att Dyson Purifier Cool™ Autoreact är lämplig för personer med allergier.

Vanliga frågor

Vad är nytt med Dyson Purifier-serien och hur skiljer den sig från andra luftrenare?

Dysons ingenjörer är perfektionister. Genom att kanalisera tanken av att aldrig nöja oss har vi nykonstruerat våra nyaste luftrenare till att bli den enda luftrenaren som är helt förseglad enligt HEPA H13-standard. Fångar upp 99,95 % av alla ultrasmå partiklar och förhindrar att föroreningar läcker ut i luften du andas in.

Hur ofta ska jag byta ut mitt filter?

Vi rekommenderar att du byter ut HEPA- och kolfiberfiltret var 12:e månad. Detta för att filtret med tiden kan täppas igen av föroreningar och till och med släppa tillbaka obehagliga lukter i rummet. Maskinen varnar dig när det är dags att byta filter. En avläsning av den återstående livslängden kan hittas på LCD-skärmen. Det katalytiska filtret behöver aldrig bytas ut.

Vad är "the Allergy Seal of Quality" och vilka produkter är certifierade?

Allergikvalitetsstämpeln belönar produkter och tjänster som är lämpliga för personer med allergier och intoleranser. Genom denna märkning kan konsumenterna snabbt känna igen specialprodukterna. Produkterna rekommenderas av aha! Swiss Allergy Centre. 

Med the Allergy Seal of Quality verifieras och bekräftas dessutom informationen på förpackningen, vilket är viktigt för personer med allergier och intoleranser.  

Allergikvalitetsstämpeln bygger på strikta riktlinjer som säkerställer att en produkt är lämplig för personer med allergier och intoleranser. Innan en produkt tilldelas the Allergy Seal of Quality bedöms den av en kommitté med vetenskapliga experter och en annan kommitté med medicinska experter. Tillverkningsanläggningen granskas av ett ackrediterat revisionsföretag. 

The Allergy Seal of Quality är ett internationellt erkänt och skyddat varumärke som ägs av Service Allergie Suisse. Den används för speciell märkning av produkter som är lämpliga för personer med allergier och intoleranser.  The Allergy Seal of Quality är en oberoende kvalitetsstämpel, som har tagits fram av Service Allergie Suisse i nära samarbete med aha! Swiss Allergy Centre.

Service Allergie Suisse har testat och säkerställer att Dyson Purifier Cool, Dyson Purifier Cool Autoreact, Dyson Purifier Hot+Cool, Dyson Purifier Hot+Cool Autoreact, Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde, Dyson Purifier Cool Formaldehyde, Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde är lämpliga för personer med allergier.

  • 1 Vi utmanade vår luftrenare med luftburen influensa A (H1N1-virus) i ett oberoende laboratorium. Efter 60 minuter på maximal fläkthastighet hade den luftburna koncentrationen i kammaren minskat med 99 %. Resultatet kan variera i verkligheten.
  • 2 Gasupptagningsgraden varierar.
  • 3 På högsta inställningen. Testat för luftspridning och en luftrenande täckningsgrad i ett 81 m³ stort rum.
  • 4 Nivån av DEHS-partiklar kontrolleras enligt EN1822 i en kammare och definieras enligt ASTM F3150. Testat i Max Mode av IBR US, för en effektivitet över 99,95 % i hela maskinen.
  • 5 Kräver en enhet för att köra appen, Wi-Fi-anslutning eller mobildata, Bluetooth 4.0-stöd och iOS-version 10 eller Android-version 5 (eller högre). Standardavgifter för data och meddelanden kan tillkomma. Appkontroll gäller inte uppvärmning.
  • 6 Se Dyson Link-appen för kompatibla rösttjänster.
  • 7 Dysons luftrenare utmanades med luftburet SARS-CoV2 (viruset som orsakar COVID-19) i ett oberoende labb, med en 0.37 m3-kammare i 90 sekunder. Dysons luftrenare testades också med Phi-6 bakteriofag (ett surrogat för att testa SARS-CoV-2) på ett oberoende labb med en 30 m3 kammare. Efter 90 minuter vid maximal fläkthastighet minskade den luftburna koncentrationen i kammaren med 99.9%. Effektiviteten i verkligheten kan variera.