Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

Dyson AM01™ support

För att kunna ge dig bästa möjliga support behöver vi veta vilken maskin du har. Välj din maskin nedan.

  • Dyson AM01™-fläkt med 10-tums förstärkarslinga

    Om diametern av din Dyson AM01™ är 10 tum, vänligen fortsätt till din support genom att klicka nedan. 

  • Dyson AM01™-fläkt med 12-tums förstärkarslinga

    Om diametern av din Dyson AM01™ är 12 tum, vänligen fortsätt till din support genom att klicka nedan. 

Behöver du hjälp med att identifiera din maskin? Fyll i ditt serienummer