Support gällande din Dyson Supersonic™ Professional-hårfön

• Vårt steg-för-steg-verktyg hjälper dig att få din maskin att fungera igen.

• Äkta reservdelar och tillbehör från Dyson till din maskin:

• Diffusor

Artikelnr 970266-05

Fördelar luften jämnt runt alla dina lockar. Återskapar en naturlig hårtorkningsprocess och hjälper till att reducera friss för ökad definition.

448 kr

Läs mer
  • Professional-koncentrator

Artikelnr 969549-01

Bredare och tunnare munstycke för exakt styling, med cool grip-kanter.

Tillfälligt slutsåld

265 kr

Läs mer
  • Smoothing-munstycke

Artikelnr 969571-01

Torka och styla håret på samma gång med ett skonsamt och lågt luftflöde.

336 kr

Läs mer
  • Bordsställ

Artikelnr 969559-01

Engineered from steel to neatly hold your Dyson Supersonic™ hair dryer. Magnetic attachments can be attached and removed with one click.

896 kr

Läs mer

• Så här får du din Dyson-maskin att fugnera optimalt.

• 12 kombinationer för den perfekta föningen

Exakta inställningar för varje kund. Erbjuder maximal flexibilitet för olika hårtyper och stilar.

• Kalluft för att fixera frisyren

Du kan trycka ner och hålla inne knappen för kalluft för att fixera en frisyr. Kalluften kan även aktiveras genom att trycka ner och hålla inne knappen för temperaturkontroll.

• Tjänsten inkluderar arbetskraft och reservdelar vid behov (exklusive ytterligare tillbehör och filter). Reparationstjänsten är garanterad i 12 månader eller tills servicestödet upphör att gälla för din maskin – vilket beror på vad som inträffar först.

• Livechatt

Använd "Livechatt"-knappen längst ner till höger på sidan för att prata med en Dyson-expert.

• Sociala medier

Twitter: @askdyson

YouTube: youtube.com/dyson

Facebook: facebook.com/dyson

• Telefon

02 0012 5871
    Öppettiderna för vår hjälplinje:

• 09:00 – 18:00 måndag till fredag
    • 09:00 – 14:00 lördag
  • WhatsApp

Skriv till oss på +46 707800574

Uppge följande information för att vi ska kunna hjälpa dig så fort som möjligt:

• Ditt namn
    • Telefonnummer
    • Produkt eller serienummer