Support för Dyson Supersonic™ Professional-hårfönen

För att kunna ge dig bästa möjliga support behöver vi veta vilken maskin du har. Välj din maskin nedan.

• Dyson Supersonic™ Professional-hårfön med originalfilter

Om din Dyson Supersonic™ Professional-hårfön är utrustad med originalfiltret kan du fortsätta genom att klicka på länken nedan. Titta på bilden ovan för att se hur det ser ut.

• Dyson Supersonic™ Professional-hårfön med in-line-filter

Om din Dyson Supersonic™ Professional-hårfön är utrustad med in-line-filtret kan du fortsätta genom att klicka på länken nedan. Titta på bilden ovan för att se hur det ser ut.

• Dyson Supersonic™ Professional-hårfön med brett filter

Om din Dyson Supersonic™ Professional-hårfön är utrustad med ett brett filter kan du fortsätta genom att klicka på länken nedan. Titta på bilden ovan för att se hur det ser ut.