Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/se/sv_se/prospect-capture-gobal-cf1

Support gällande din Dyson Airstrait™-styler

1. Sätt i kontakt

Slå på strömmen. 

Kontrollera att RESET-knappen (den större knappen) är intryckt - den röda kanten ska inte vara synlig.

2. Test

Tryck på TEST-knappen (den mindre knappen).

RESET-knappen ska poppa upp - den röda kanten ska vara synlig.

Viktigt: Fortsätt inte eller sätt inte på maskinen om inte RESET-knappen poppar upp. Följ vägledningen vid testfel i din användarmanual online.

3. Kontrollera LED

Om lampan inte lyser, fortsätt till steg 4.

Viktigt: Fortsätt inte eller sätt inte på maskinen om LED-lamporna tänds eller blinkar rött. Följ vägledningen vid testfel i din användarmanual online.

4. Reset

Tryck på RESET-knappen (stor knapp) - Den röda kanten ska inte vara synlig.

5. Slå på strömmen

Slå på din Dyson Airstrait™ plattång. Styla på.

Vanliga frågor

Kan jag använda min Dyson Airstrait™-plattång på torrt hår?

Ja, du kan använda Dyson Airstrait™ för att snygga till och fräscha upp din frisyr när håret är torrt. När du ska använda den på torrt hår väljer du Dry mode och därefter någon av de förinställda temperaturerna, beroende på vilken hårtyp du har och vilken frisyr du vill skapa.

Kommer min plattång att stängas av om jag råkar lämna den på?

Din Dyson Airstrait™ går in i automatisk standby efter fem minuters inaktivitet när armarna lämnas öppna, eller tre minuter om armarna är låsta. LCD-skärmen stängs av och du måste trycka på strömknappen för att sätta på maskinen igen.

Kan jag använda min plattång när jag reser till länder med en annan elektrisk spänning?

Din plattång har blivit exakt konstruerad för styling med den spänning som används i det land där den köptes. Detta för att den ska kunna prestera optimalt. Eftersom spänningen varierar från land till land ska du följa instruktionerna gällande användning i garantiavsnittet i bruksanvisningen.

Hur ofta behöver jag byta filter?

För att bibehålla optimal prestanda behöver din Dyson Airstrait™-plattång regelbunden skötsel och underhåll. Vi rekommenderar att du rengör filtret en gång i månaden. Torka bort smuts från det yttre filterhöljet och den inre filtermeshen med en mjuk, torr rengöringsduk.

Behöver jag rengöra min maskin?

Ja, vi rekommenderar regelbunden rengöring av din maskin för optimal prestanda. Diffusorerna för termisk kontroll, som sitter på armarna på din maskin, kan enkelt tas bort genom att du låter dem glida av från maskinen. Vi rekommenderar att du blötlägger diffusorerna i varmt tvålvatten i 30 minuter och sedan sköljer av dem under rinnande vatten. Använd en rengöringsduk, borste eller fingrarna för att få bort envis smuts. Låt dem torka helt innan du sätter tillbaka dem på din maskin. 

Du kommer också att få ett meddelande på maskinens LCD-skärm när det är dags att rengöra ditt filter.

Varför är kontakten så stor?

Eftersom PRCD-kontakten mäter strömmen som får din maskin att fungera, innehåller den fler tekniska komponenter än en vanlig kontakt. Som ett resultat av detta är den också större. I slutändan innebär detta att du kan känna dig trygg och är en avgörande faktor för att du ska kunna platta håret från vått till torrt med hjälp av luft.

Varför är PRCD-kontakten större än en vanlig kontakt?

Eftersom PRCD-kontakten mäter strömmen som får din maskin att fungera, innehåller den fler tekniska komponenter än en vanlig kontakt. Som ett resultat av detta är den också större. I slutändan innebär detta att du kan känna dig trygg och är en avgörande faktor för att du ska kunna platta håret från vått till torrt med hjälp av luft.

Varför har inte andra Dyson-maskiner en PRCD-kontakt?

Detta är ett extra säkerhetselement, designat speciellt för Dyson Airstrait™ stylern med tanke på dess kraftfulla wet-to-dry funktion.

Hur stor är PRCD-kontakten?

H 71mm x L 150mm x B 41mm.

Kan jag ta med mig PRCD i mitt handbagage?

Ja, PRCD-kontakten är en fast integrerad del av Dyson Airstrait™ plattången. Om du reser, kontrollera att spänningen i landet stämmer överens med din Dyson Airstrait™ styler. Du hittar spänningen för din apparat i din bruksanvisning.