Support för Dyson V7™-handdammsugaren

För att kunna ge dig bästa möjliga support behöver vi veta vilken maskin du har. Välj din modell eller fyll i ditt serienummer nedan.

• Dyson V7™-handdammsugare utan efterfilter

Om din Dyson V7™-handdammsugare inte har ett lila efterfilter och ser ut enligt bilden kan du fortsätta genom att klicka på länken nedan för vidare support.

• Dyson V7™-handdammsugare med efterfilter

Om din Dyson V7™-handdammsugare har ett lila efterfilter och ser ut enligt bilden kan du fortsätta genom att klicka på länken nedan för vidare support.