Support för Dyson DC04™ dammsugare

För att kunna ge dig bästa möjliga support behöver vi veta vilken maskin du har. Välj din modell eller fyll i ditt serienummer nedan.

• Dyson DC04™ dammsugare (med koppling)

Om din Dyson DC04™ dammsugare har en koppling, som bilden ovan visar, vänligen fortsätt genom att klicka på länken nedan.

• Dyson DC04™ dammsugare (utan koppling)

Om din Dyson DC04™ dammsugare inte har en koppling, som bilden ovan visar, vänligen fortsätt genom att klicka på länken nedan.