Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).
Dyson V15 Detect and Dyson V12 Detect Slim vacuums side by side

Upplyst rengöring.
I två storlekar.

Dysons senaste sladdlösa dammsugare. Välj Dyson V12 Slim för rengöring i kompakt format, eller Dyson V15 Detect för extra kraft.

* Vissa produkter kan innehålla varianter av det upplysta munstycket som inte har på/av-knappen men istället har dubbelt så stor räckvidd. Inga säkerhetskrav behövs för någon av varianterna. 

 • Dyson upptäcker de partiklar som du normalt sett inte ser

  Upplyst munstycke med en exakt vinkel gör osynligt damm synligt på hårda golv – så att du inte riskerar att missa någonting.²

   

 • Hair screw-munstycke. Fångar upp hårstrån och päls från husdjur. Snabbt.

  Trasselfritt konformat borsthuvud avlägsnar håret och leder det in i behållaren. Motordriven rengöring för små utrymmen.

 • LCD-skärm

  Rapporterar om prestandan i realtid, inklusive driftstid sekund för sekund – underhållsvarningar, kraftläge och återstående batteritid.

 • 1 Laser konstruerad för hårda golv. Laserns effektivitet påverkas av faktorer som omgivande ljusförhållanden, typ av smuts och underlag.

Välj din modell