Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/se/sv_se/prospect-capture-gobal-cf

Vanliga frågor

Hur mycket låter luftrenaren?

Vår senaste luftrenare är konstruerad för att vara tyst även på högsta effekt. Den minskar alltså exponering för föroreningar utan att verka störande på miljön på kontoret eller i klassrummet. Den har en ljudeffektnivå på bara 55dBA vid full hastighet.

Andra luftrenare hävdar "HEPA"-standard – varför är Dyson speciell?

I Dysons senaste luftrenare är det inte bara filtret som möter HEPA H13-standarden, utan hela maskinen. Det gör att de inte bara fångar upp föroreningar, utan förhindrar dem även från att släppas tillbaka ut i luften du andas. Den är högtrycksförseglad på 24 kritiska punkter, vilket i kombination med Dysons helt förseglade filtreringssystem innebär att hela luftrenaren uppfyller HEPA H13-standard. Det som kommer in i den stannar med andra ord därinne.

Varför uppmäter vissa konkurrerande maskiner lägre ljudnivåer än Dysons luftrenare?

Vissa tillverkare publicerar ljudnivåavläsningar baserade på s k ljudtrycksnivåer, som lätt kan manipuleras genom att göra förändringar i miljön. De kan också ha testats vid låg fläkthastighet, vilket kan begränsa den renande effekten.

På Dyson mäter och publicerar vi ljudeffektnivåer dB(A) – en ren avläsning som tas direkt från maskinen vid maximal fläkthastighet, där den renande effekten är optimal

Varför har den nya luftrenaren en CO₂-sensor?

Ökade CO₂-nivåer kan påverka kognitiva funktioner. Vår senaste luftrenare känner av och rapporterar CO₂-nivåer. De meddelar när nivåerna överskrider de rekommenderade värdena och varnar på LCD-skärmen för när det är dags att vädra.