Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

Support gällande din Dyson AB03 handtork

Tyvärr tillhandahåller vi inte längre service eller reservdelar till denna maskin.

  • Vårt steg-för-steg-verktyg hjälper dig att få din maskin att fungera igen.

  • WhatsApp

    Skriv till oss på +46 707800574

    Uppge följande information för att vi ska kunna hjälpa dig så fort som möjligt:

    • Ditt namn
    • Telefonnummer
    • Produkt eller serienummer
  • Sociala medier

  • Livechatt

    Använd "Livechatt"-knappen längst ner till höger på sidan för att prata med en Dyson-expert.

  • Telefon

    02 0012 5871
    Öppettiderna för vår hjälplinje:

    • 09:00 – 18:00 måndag till fredag
    • 09:00 – 14:00 lördag