Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).
Dyson-produkter i en hotellsvit

Dyson-teknik för hotell

Genom att använda Dysons maskiner kan du förbättra dina gästers upplevelser. Varje detalj spelar roll när det handlar om att påverka bekvämligheten och välmåendet hos dina gäster, oavsett om det gäller ljusnivåer och luftvård till personlig vård och toaletthygien, och det är dessa detaljer som Dysons maskiner är konstruerade för att förbättra.

Hör av dig om du vill köpa Dyson-teknik till ditt företag.

 • Dyson Supersonic™-hårfönen i bordsställ

  Hårvård

  En femstjärnig upplevelse

  Stilren, balanserad och kraftfull, utrustad med intelligent värmekontroll för att skydda hårets glans. Dyson Supersonic™-hårfönen används av några av världens bästa stylister och salonger.

 • Dyson arbetsbelysning i ett hotellrum

  Belysning

  För en bra bok – eller för den perfekta atmosfären

  Med hjälp av bländningskontroll och beröringskänslig dimning kan gästerna justera belysningen efter just deras behov och stämning. Och på så sätt skapa en avslappnad miljö.

 • Dyson luftrenare på skrivbordet i ett hotellrum

  Luftvård

  Renare luft för dina gäster

  Air Multiplier™-teknik som renar luften kan förbättra komforten på hotellet och göra det möjligt för gästerna att skapa en bättre miljö. I nattläget används maskinens tystaste inställningar med en dimmad skärm. För en bekväm nattsömn.

 • 2 Dyson Airblade dB-handtorkar i ett hotellbadrum

  Handtorkar

  Handtorkar som förbättrar upplevelsen av toalettrummet

  Dyson Airblade™-handtorkar erbjuder den perfekta kombinationen av banbrytande teknik och sofistikerad design. Akustiskt konstruerade för att inte störa dina gäster.

 • LCD-skärmen på V11 när den fångar upp skräp från en matta och hårt golv

  Dammsugare

  Mångsidig rengöring utan sladd

  Dysons dammsugare är konstruerade med samma sugkraft som vanliga dammsugare, men erbjuder bekvämligheten av att vara sladdlös för att du ska kunna rengöra ditt hem snabbt och smidigt både på ytan och på djupet.

Hör av dig om du vill köpa Dyson-teknik till ditt företag.

Därför ska du välja Dyson för arbetsplatsen

 • 1 Oberoende test på riktigt hår jämfört med topp 20 bästsäljande hårfönar. December 2018.
 • 2 Baserat på ett område på 3,2 m x 1,6 m, när Cu-Beam Down-lampan är upphängd 1,3 m över arbetsområdet.
 • 3 Klepeis NE, Nelson WC, Ott WR, et al. (2001). The National Human Activity Pattern Survey (NHAPS): a resource for assessing exposure to environmental pollutants. J Expo Anal Environ Epidemiol. 11:231-252.
 • 4 Partiklar så små som 0,1 mikrometer. Testad enligt EN1822. Gasupptagningsgraden varierar.