Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/se/sv_se/prospect-capture-gobal-cf

Vanliga frågor

Hur ofta bör jag rengöra filtret?

För att upprätthålla optimal prestanda behöver du vårda och underhålla Dyson Supersonic™-hårfönen regelbundet. Vi rekommenderar att du rengör filtret en gång i månaden. Torka bort smuts från det yttre filterhöljet och den inre filtermeshen med en mjuk, torr rengöringsduk.

Kan jag köpa nya tillbehör om jag redan har en Dyson Supersonic™-hårfön?

Ja, nya tillbehör är helt kompatibla med äldre versioner av Dyson Supersonic™ hårfönar.

Vilken är spänningen?

Spänningen är 220–240 V i Sverige. Din hårfön har utformats exakt för snabb föning och styling anpassad för spänningen i det land där den köptes. Eftersom spänningen varierar från land till land ska du följa användningsinstruktionerna i garantiavsnittet i användarhandboken.

Kan jag som professionell stylist köpa Dyson Supersonic™-hårfönen för privatkunder och använda den i min salong?

I salongsmiljöer kan filtren täppas till snabbare med hårspray, så därför är det bäst att köpa Dyson Supersonic™ hårfön Professional edition där filtret har designats för att möta behoven hos en salong. Konsumentgarantin täcker inte användning i kommersiella miljöer eller om hårfönen används i mer än två timmar per dag.

Specifikationer

 • Vikt

  0,659 kg

Front and side view of the Dyson Supersonic hair dryer.
 • Höjd

  245 mm

 • Längd

  97 mm

 • Bredd

  78 mm