Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/se/sv_se/prospect-capture-gobal-cf

Banbrytande Dyson-teknologi

Banbrytande Dyson-teknologi

Fullt förseglad filtrering

Hela luftrenaren är fullt förseglad. Så att det som hamnar på insidan, stannar på insidan.³

Air Multiplier™-teknologi

Sprider en jämn luftström med lång räckvidd.¹ Utan fläktblad.

350° oscillering

Justerbar oscillering sprider den renade luften jämnt.

LCD-skärm i realtid

LCD-skärmen rapporterar kvaliteten på inomhusluften i realtid. 

360° HEPA H13-filter

9 meter borosilikatmikrofiber som vikts över 200 gånger, och som fångar 99,95 % av alla partiklar så små som 0,1 mikrometer.³

Aktivt kolfilter

Ett kolskikt fångar upp gaser såsom bensen och NO₂.³

Fullt förseglad filtrering
Air Multiplier™-teknologi
350° oscillering
LCD-skärm i realtid
360° HEPA H13-filter
Aktivt kolfilter

Vanliga frågor

Vad är annorlunda med Dyson Purifier Cool Gen1-maskinen?

Vi har uppgraderat vårt luftreningssortiment så att alla Dyson-luftrenare har automatisk avkänning, är fullt förseglade och erbjuder spridning med lång räckvidd. Fördelen av en LCD-skärm som känner av och övervakar föroreningar kontinuerligt, ytterligare oscilleringsvinklar som levererar renad luft i hela rummet, och att hela maskinen är fullt förseglad enligt HEPA H13-standard.

Dyson Purifier Cool Gen1-maskinen har dessutom samma grundfunktioner som våra övriga luftreningsprodukter. Dyson Purifer Cool Gen1-maskinen känner av föroreningarna PM2,5 och PM10 och filtrerar alla föroreningar, men förstör inte formaldehyd. Även om den här maskinen inte erbjuder möjlighet till appanslutning kan du enkelt justera inställningarna på maskinen med fjärrkontrollen.

Vad är nytt med Dysons serie av luftrenare och hur skiljer den sig mot andra luftrenare?

Dysons ingenjörer är perfektionister. Som ett resultat av vår strävan mot att alltid bli bättre har vi nykonstruerat Dysons sortiment av luftrenare och sett till att alla är fullt förseglade enligt HEPA H13-standard. De fångar upp 99,95 % av alla ultrafina partiklar och förhindrar att föroreningar släpps tillbaka ut i luften du andas.⁴

Hur ofta ska jag byta ut mitt filter?

Vi rekommenderar att du byter ut HEPA+kolfiltret var 12:e månad.⁵ Det beror på att filtren med tiden kan bli igensatta av föroreningar och till och med släppa ut obehagliga lukter i rummet. Maskinen varnar dig när det är dags att byta filter. En avläsning av filtrets återstående livslängd visas på LCD-skärmen. 

Vad är "the Allergy Seal of Quality" och vilka produkter är certifierade?

Allergikvalitetsstämpeln belönar produkter och tjänster som är lämpliga för personer med allergier och intoleranser. Genom denna märkning kan konsumenterna snabbt känna igen specialprodukterna. Produkterna rekommenderas av aha! Swiss Allergy Centre. 

Med the Allergy Seal of Quality verifieras och bekräftas dessutom informationen på förpackningen, vilket är viktigt för personer med allergier och intoleranser.  

Allergikvalitetsstämpeln bygger på strikta riktlinjer som säkerställer att en produkt är lämplig för personer med allergier och intoleranser. Innan en produkt tilldelas the Allergy Seal of Quality bedöms den av en kommitté med vetenskapliga experter och en annan kommitté med medicinska experter. Tillverkningsanläggningen granskas av ett ackrediterat revisionsföretag. 

The Allergy Seal of Quality är ett internationellt erkänt och skyddat varumärke som ägs av Service Allergie Suisse. Den används för speciell märkning av produkter som är lämpliga för personer med allergier och intoleranser.  The Allergy Seal of Quality är en oberoende kvalitetsstämpel, som har tagits fram av Service Allergie Suisse i nära samarbete med aha!  Swiss Allergy Centre.

Service Allergie Suisse har testat och säkerställer att Dyson Purifier Cool, Dyson Purifier Cool Autoreact, Dyson Purifier Hot+Cool, Dyson Purifier Hot+Cool Autoreact, Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde, Dyson Purifier Cool Formaldehyde, Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde är lämpliga för personer med allergier.

  • 1 På högsta inställningen. Testad för luftspridning (DTM801) och luftrenande täckningsgrad i ett 81 m³ stort rum (TM-003771).
  • 2 Testad för filtreringseffektivitet vid 0,1 mikrometer (EN1822, ISO29463)
  • 3 Nivån av DEHS-partiklar kontrolleras enligt EN1822 i en kammare och definieras enligt ASTM F3150. Testad i maxläge på IBR US för en verkningsgrad på över 99,95 % för hela maskinen. Gasupptagningsförmågan varierar.
  • 4 Nivån av DEHS-partiklar kontrolleras enligt EN1822 i en kammare och definieras enligt ASTM F3150. Testad i maxläge på IBR US för en verkningsgrad på över 99,95 % för hela maskinen.
  • 5 Baserat på 12 timmars användning per dag. Filterlivslängden varierar beroende på föroreningsnivåerna.