• Nedladdning av programvara

Det enklaste sättet att säkerställa att din robotdammsugare är korrekt uppdaterad är att aktivera automatiska uppdateringar. Detta kan du göra genom att länka den till ditt hemnätverk via Dyson Link-appen.

Om robotdammsugaren inte visas som ett WiFi-nätverk i enhetens nätverksinställningar kan du behöva aktivera robotens WiFi-mode.

Följ instruktionerna nedan för att manuellt uppdatera programvaran.

• Automatisk uppgradering via Dyson Link-appen

Genom att ladda ner Dyson Link-appen kommer du att registreras för automatiska uppgraderingar

När det finns en uppgradering tillgänglig för din robotdammsugare kommer denna att laddas ner och installeras automatiskt vid nästa möjliga tillfälle (när robotdammsugaren är inaktiv, placerad i dockan och ansluten till Wi-Fi)

Medan en uppdatering pågår kommer en ring med blinkande lampor att visas. Avbryt inte uppdateringsprocessen innan den är helt klar. Tar du ur batteriet under en uppdatering kan det leda till bestående skador

När uppdateringen är slutförd kommer lamporna släckas. Robotdammsugaren är nu redo att användas igen

• Uppgradera manuellt via USB

Din robotdammsugares programvara kan uppdateras med ett USB-minne om inget Wi-Fi-nätverk finns tillgängligt.

Var god observera att maskinen inte levereras med ett USB-minne. För att uppgradera via USB måste du använda ett USB-minne som är formaterat till FAT32 med minst 256 MB ledigt utrymme.

Klicka här för att ladda ner den senaste programvaran till ditt USB-minne, utan att döpa om den. Den här programvaran bör då vara det enda objektet på USB-minnet (dvs. det bör inte finnas några andra filer eller mappar).

Observera: För vissa webbläsare kan filen visas i webbläsaren istället för att dyka upp som en uppmaning om att ladda ner den. Om detta skulle hända kan du välja "File" och sedan "Save As" (eller motsvarande steg för din valda webbläsare) för att spara filen på ditt USB.

Releaseanteckningar för programvara

Klicka här för de senaste versionerna av programvaran

Programvaran uppdaterades senast 02/10/2020 (Version 6.5.12)

Vi släpper regelbundet programvaruuppdateringar för Dysons robotdammsugare 360 Heurist™. Den här uppdateringen fokuserar på att korrigera buggar.

Programvaran uppdaterades senast 04/09/2020 (Version 6.5.11)

Den här uppdateringen för din Dyson 360 Heurist™-robotdammsugare introducerar en ny funktion samt några allmänna prestandaförbättringar.

För ägare med en karta med utvalda zoner kan nu rikta sin robotdammsugare till att rengöra specifika zoner, t.ex. matplatser eller extra utsatta områden. Detta kan göras direkt eller genom att lägga till det i en schemalagd rengöring.

Slå på "Auto-update software" i din Dyson Link-app för att säkerställa att din robotdammsugare automatiskt tar emot den senaste programvaran. Du kan kontrollera vilken programvaruversion du har i robotdammsugarens inställningar.

(Robotdammsugarens programvara uppdaterades senast 05/11/2019 (Version 5.2.27))

Vi släpper regelbundet programvaruuppdateringar för Dysons robotdammsugare 360 Heurist™. Denna uppdatering fokuserar på förbättringar gällande den allmänna tillförlitligheten.

För ägare med en karta med utvalda zoner inkluderar detta främst:

• Start-of-clean-förbättringar – din robotdammsugare kommer att lokalisera sig själv snabbare och navigera ännu bättre.

Slå på "Auto-update software" i din Dyson Link-app för att säkerställa att din robotdammsugare automatiskt tar emot den senaste programvaran. Du kan kontrollera vilken programvaruversion du har i robotdammsugarens inställningar.

(Robotdammsugarens programvara uppdaterades senast 20/08/2019 (Version 5.0.19))

Vi släpper regelbundet programvaruuppdateringar för Dysons robotdammsugare 360 Heurist™. Den här uppdateringen fokuserar på att korrigera buggar.

Du kan nu skapa "No climb"-områden där din robotdammsugare kommer att dammsuga men inte ta sig över hinder, och "No brush bar"-områden där din robotdammsugare kommer att dammsuga utan att använda borsthuvudet. Den här uppdateringen inkluderar också flera buggfixar.

Slå på "Auto-update software" i din Dyson Link-app för att säkerställa att din robotdammsugare automatiskt tar emot den senaste programvaran. Du kan kontrollera vilken programvaruversion du har i robotdammsugarens inställningar.

Släpptes 23/07/2019 (version 5.0.15)

Vi släpper regelbundet programvaruuppdateringar för Dysons robotdammsugare 360 Heurist™. Den här uppdateringen fokuserar på prestandaförbättringar.

För ägare med en karta med utvalda zoner inkluderar denna uppdatering främst:

• Zone-by-zone-dammsugning – din robotdammsugare kommer nu att slutföra dammsugningen av en zon innan den rör sig vidare till en annan
    • Start-of-clean-förbättringar – din robotdammsugare kommer att försöka förstå var den befinner sig snabbare och med högre pålitlighet

Slå på "Auto-update software" i din Dyson Link-app för att säkerställa att din robotdammsugare automatiskt tar emot den senaste programvaran. Du kan kontrollera vilken programvaruversion du har i robotdammsugarens inställningar.

Släpptes 16.05.2019 (Version 4.2.5)