Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/se/sv_se/prospect-capture-gobal-cf1

• Releaseanteckningar för programvara

Klicka här för de senaste versionerna av programvaran

Programvaran uppdaterades senast 09/03/2022 (Version 7.003.2025)

Vi släpper regelbundet programvaruuppdateringar för Dysons robotdammsugare 360 Heurist™. Den här uppdateringen fokuserar på att korrigera buggar.

Programvaran uppdaterades senast 02/10/2020 (Version 6.5.12)

Vi släpper regelbundet programvaruuppdateringar för Dysons robotdammsugare 360 Heurist™. Den här uppdateringen fokuserar på att korrigera buggar.

Programvaran uppdaterades senast 04/09/2020 (Version 6.5.11)

Den här uppdateringen för din Dyson 360 Heurist™-robotdammsugare introducerar en ny funktion samt några allmänna prestandaförbättringar.

För ägare med en karta med utvalda zoner kan nu rikta sin robotdammsugare till att rengöra specifika zoner, t.ex. matplatser eller extra utsatta områden. Detta kan göras direkt eller genom att lägga till det i en schemalagd rengöring.

Slå på "Auto-update software" i din Dyson Link-app för att säkerställa att din robotdammsugare automatiskt tar emot den senaste programvaran. Du kan kontrollera vilken programvaruversion du har i robotdammsugarens inställningar.

(Robotdammsugarens programvara uppdaterades senast 05/11/2019 (Version 5.2.27))

Vi släpper regelbundet programvaruuppdateringar för Dysons robotdammsugare 360 Heurist™. Denna uppdatering fokuserar på förbättringar gällande den allmänna tillförlitligheten.

För ägare med en karta med utvalda zoner inkluderar detta främst:

• Start-of-clean-förbättringar – din robotdammsugare kommer att lokalisera sig själv snabbare och navigera ännu bättre.

Slå på "Auto-update software" i din Dyson Link-app för att säkerställa att din robotdammsugare automatiskt tar emot den senaste programvaran. Du kan kontrollera vilken programvaruversion du har i robotdammsugarens inställningar.

(Robotdammsugarens programvara uppdaterades senast 20/08/2019 (Version 5.0.19))

Vi släpper regelbundet programvaruuppdateringar för Dysons robotdammsugare 360 Heurist™. Den här uppdateringen fokuserar på att korrigera buggar.

Du kan nu skapa "No climb"-områden där din robotdammsugare kommer att dammsuga men inte ta sig över hinder, och "No brush bar"-områden där din robotdammsugare kommer att dammsuga utan att använda borsthuvudet. Den här uppdateringen inkluderar också flera buggfixar.

Slå på "Auto-update software" i din Dyson Link-app för att säkerställa att din robotdammsugare automatiskt tar emot den senaste programvaran. Du kan kontrollera vilken programvaruversion du har i robotdammsugarens inställningar.

Släpptes 23/07/2019 (version 5.0.15)

Vi släpper regelbundet programvaruuppdateringar för Dysons robotdammsugare 360 Heurist™. Den här uppdateringen fokuserar på prestandaförbättringar.

För ägare med en karta med utvalda zoner inkluderar denna uppdatering främst:

• Zone-by-zone-dammsugning – din robotdammsugare kommer nu att slutföra dammsugningen av en zon innan den rör sig vidare till en annan
    • Start-of-clean-förbättringar – din robotdammsugare kommer att försöka förstå var den befinner sig snabbare och med högre pålitlighet

Slå på "Auto-update software" i din Dyson Link-app för att säkerställa att din robotdammsugare automatiskt tar emot den senaste programvaran. Du kan kontrollera vilken programvaruversion du har i robotdammsugarens inställningar.

Släpptes 16.05.2019 (Version 4.2.5)