Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).
  Genomskärningsbild av en Dyson Airblade 9kJ-handtork som visar ett HEPA-filter

Hygienisk handtorkning

Torka händerna med HEPA-filtrerad luft.

Inte smutsig luft.

Snabba och hygieniska handtorkar.

Hör av dig om du vill köpa Dyson-teknik till ditt företag.

 En bakteriepartikel i ett toalettrum

Luften på toaletter kan bestå av mikroskopiska partiklar, exempelvis bakterier och virus

Därför använder alla Dyson Airblade™-handtorkar alltid HEPA-filter. Bevisat att fånga upp 99,95 % av alla partiklar,¹ inklusive bakterier och virus. Och torkar dina händer med HEPA-filtrerad luft, inte smutsig luft.

 En kvinna tvättar händerna med Dyson Airblade Wash+Dry-handtorken

Snabb och hygienisk handtorkning

Att lämna toaletten med fuktiga händer kommer sannolikt att föra med sig upp till 1 000 gånger fler bakterier än torra händer.² Att torka händerna på ett effektivt sätt är därför lika viktigt som att tvätta dem.

Därför har Dyson Airblade™-handtorkar en torktid på 10-14 sekunder,³ och har visat sig minska överföringen av bakterier på händerna med upp till 40 %.

 Torkar händerna med en Dyson Airblade V-handtork

Torka utan värme med HEPA-filtrerad luft

Dyson Airblade™-handtorkar har visat sig vara ett lika hygieniskt sätt att torka händerna som pappershanddukar,⁵ men utan samma negativa miljöpåverkan eller höga driftkostnader.⁶

Dyson Airblade™-handtorkar använder endast kraftfulla luftblad av HEPA-filtrerad luft för att skrapa bort vattnet från dina händer.

 En forskare studerar fibrer på datorskärmar

Bevisad hygienisk genom oberoende tester

Alla Dyson Airblade™-handtorkar genomgår noggranna tester utförda av Dyson. Effekten av att torka händerna har testats på universitet och publicerats i internationella tidskrifter. Handtorkarna Dyson Airblade V och Dyson Airblade dB har certifierats med NSF P335.Dyson Airblade dB och Wash+Dry har tilldelats branschcertifieringen HACCP för användning i livsmedelsmiljöer.

 Logos av certifieringarna HACCP och NSF, University of Bradford, University of Florida och Campden BRI

Därför ska du välja Dyson för arbetsplatsen

  • 1 HEPA-filtret är testat enligt standarden EN1822-5 av ett oberoende tredje-parts-laboratorium under föreskrivna testförhållanden.
  • 2 R. PATRICK, G. FINDON och TE MILLER: Restfuktighet bestämmer nivån av beröringskontakt associerad med bakterieöverföring efter handtvätt, Epidemiol. Infektera. (1997): 119, 319-325.
  • 3 Torktid uppmätt med Dyson 769-metoden baserat på NSF P335-protokollet med 0,1 g restfuktighet som utgångspunkt.
  • 4 Snelling et al. (2010) JAM
  • 5 Mutters & Warnes (2019) JHI
  • 6 Med ett genomsnittligt elpris på 0,1 €/kWh i december 2018. För detaljerade beräkningar, gå till www.dyson.se/calcs