Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).
Närbild av munstycket med quick-release för områden som är svåra att komma in under

Munstycke för svåråtkomliga utrymmen med quick release

Förlänger, böjer och vrider sig i olika vinklar för att avlägsna damm och allergener från svåråtkomliga utrymmen. Inkluderar även ett borsthuvud med nylonborst för grövre smuts.

I lager
410 kr

Eller

Apple Pay