Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).
Dyson Adapter för utrymmen långt ner

Adapter för utrymmen långt ner

Böjer sig vilket gör det smidigt att nå långt ner. Utformad för att kunna rengöra ännu längre in under låga möbler genom att justera vinkeln på dammsugarskaftet upp till 90°.

Konstruerad för att passa Dyson V12™ dammsugare.

Tillfälligt slutsåld
520 kr

Adapter för låga utrymmen

Direkt från Dyson