Din Dyson Gen5detect™-placeras enkelt i dockan. Förvara och ladda var som helst utan att behöva borra i väggen.

Funktioner

Din Dyson Gen5detect™-placeras enkelt i dockan. Förvara och ladda var som helst utan att behöva borra i väggen.

Ledad laddningsstation

Lätt att sätta i för att ladda och förvara din Dyson-dammsugare.

Tillbehörshållare

Tillbehörshållare med quick release för smidig förvaring av upp till fem verktyg och munstycken.

Integrerad kabelförvaring

Integrerad kabelförvaring för ett rent och snyggt utseende.

Aluminiumställ

Lätt och kompatibel med förvaringsklämman för skaftet

Viktad bas

Viktad bas och gummifötter för att stå stabilt på alla golvtyper.

Ledad laddningsstation
Tillbehörshållare
Integrerad kabelförvaring
Aluminiumställ
Viktad bas
Floor Dok Multi laddning och förvaring av Dyson-dammsugare