Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/se/sv_se/prospect-capture-gobal-cf

Två Sectioning-hårklämmor och två breda hårklämmor från olika vinklar.

Dyson hårklämmor

Två Sectioning-hårklämmor och två breda hårklämmor.

Två typer av stylingklämmor, ergonomiskt utformade för ett säkert grepp samtidigt som de är skonsamma mot hår och hårbotten. Utvecklade för alla hårtyper.

Tillfälligt slutsåld
440 kr