Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/se/sv_se/prospect-capture-gobal-cf

Advanced cleaning kit engineered by Dyson

Avancerat rengöringskit

Dyson-konstruerade tillbehör som möjliggör djuprengöring av madrasser och stoppade möbler och att komma åt under möbler.

Tillfälligt slutsåld
1 440 kr