Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/se/sv_se/prospect-capture-gobal-cf1

Vanliga frågor

Kan jag använda Coanda smoothing-hårfönstillbehöret på alla hårtyper?

Coanda smoothing dryer-tillbehöret har två lägen: Drying och Smoothing. Drying-läget kan användas på alla hårtyper för att torka håret i förberedelse för styling eller för att fixera färdiga frisyrer. Smoothing-läget kan användas för att dölja flygande hårstrån och fungerar bäst på naturligt rakt eller vågigt hår, eller på plattat hår för alla hårtyper. 

Hur fungerar Smoothing-läget?

Coanda smoothing-hårfönen har två lägen. I Smoothing-läget arbetar två luftströmmar samtidigt på torrt hår för att släta ut och skydda din färdiga frisyr, samt dölja flygande hårstrån. Detta läge bör endast användas på torrt hår. 

Kommer dessa nya tillbehör att passa till min tidigare multi-styler?

Ja, våra nykonstruerade tillbehör är fullt kompatibla med varenda Dyson Airwrap™ multi-styler.

Hur kan jag säkert rotera eller ta bort de nya tillbehören?

Använd de svala spetsarna på toppen av barrels för att ändra luftflödets riktning och för att ta bort tillbehören. Du har också en sval spets på det nya Coanda smoothing-munstycket för att växla mellan olika lägen.

Vilket tillbehör kan jag använda för att dölja flygande hårstrån?

Det nya Coanda smoothing-hårfönen använder Enhanced Coanda-luftflöde för att släta ut och dölja flygande hårstrån. I Smoothing-läget arbetar två luftströmmar samtidigt på torrt hår för att släta ut och skydda din färdiga frisyr. Detta tillbehör fungerar bäst på naturligt rakt eller vågigt hår, eller på plattat hår för alla hårtyper.