Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/se/sv_se/prospect-capture-gobal-cf1

Vanliga frågor

Kan jag använda min Dyson Airstrait™-plattång på torrt hår?

Ja, du kan använda Dyson Airstrait™ för att snygga till och fräscha upp din frisyr när håret är torrt. När du ska använda den på torrt hår väljer du Dry mode och därefter någon av de förinställda temperaturerna, beroende på vilken hårtyp du har och vilken frisyr du vill skapa.

Kommer min plattång att stängas av om jag råkar lämna den på?

Din Dyson Airstrait™ går in i automatisk standby efter fem minuters inaktivitet när armarna lämnas öppna, eller tre minuter om armarna är låsta. LCD-skärmen stängs av och du måste trycka på strömknappen för att sätta på maskinen igen.

Kan jag använda min plattång när jag reser till länder med en annan elektrisk spänning?

Din plattång har blivit exakt konstruerad för styling med den spänning som används i det land där den köptes. Detta för att den ska kunna prestera optimalt. Eftersom spänningen varierar från land till land ska du följa instruktionerna gällande användning i garantiavsnittet i bruksanvisningen.

Hur ofta behöver jag byta filter?

För att bibehålla optimal prestanda behöver din Dyson Airstrait™-plattång regelbunden skötsel och underhåll. Vi rekommenderar att du rengör filtret en gång i månaden. Torka bort smuts från det yttre filterhöljet och den inre filtermeshen med en mjuk, torr rengöringsduk.

Behöver jag rengöra min maskin?

Ja, vi rekommenderar regelbunden rengöring av din maskin för optimal prestanda. Diffusorerna för termisk kontroll, som sitter på armarna på din maskin, kan enkelt tas bort genom att du låter dem glida av från maskinen. Vi rekommenderar att du blötlägger diffusorerna i varmt tvålvatten i 30 minuter och sedan sköljer av dem under rinnande vatten. Använd en rengöringsduk, borste eller fingrarna för att få bort envis smuts. Låt dem torka helt innan du sätter tillbaka dem på din maskin. 

Du kommer också att få ett meddelande på maskinens LCD-skärm när det är dags att rengöra ditt filter.