Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).
Lila och svart Dyson Airwrap™ reseetui
dyson supersonic motif

Dyson-designat reseetui

Lila och svart

Reseetui konstruerat för säker och bekväm transport av din Dyson Airwrap™-styler.

Tillfälligt slutsåld
492 kr
Välj färg (2) -

Direkt från Dyson

Leveransinformation

Fri frakt på alla beställningar. Få din beställning av reservdelar eller tillbehör inom 5-7 arbetsdagar, utan kostnad.