Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/se/sv_se/prospect-capture-gobal-cf

Liten round volumising-borste
Dyson Airwrap logo

Liten round volumising-borste

Med ett smalt huvud och långa, fina borststrån som passar för kortare hår och luggar. Luftflödet styrs in i hårstråna samtidigt som borststråna formar håret medan det torkar.

Tillfälligt slutsåld
318 kr