Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/se/sv_se/prospect-capture-gobal-cf

Round volumising-borste
Dyson Airwrap logo

Round volumising-borste

Långa, fina borststrån styr luftflödet djupt in i håret och ger det stadga, och skapar spänst för att forma håret medan det torkar.

Tillfälligt slutsåld
318 kr