Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/se/sv_se/prospect-capture-gobal-cf

Stor round volumising-borste från Dyson
The Dyson Airwrap logo.

Stor round volumising-borste

Stor borste med långa, fina borst för att enkelt kunna dra ut håret under styling. Konstruerad för längre hår och hjälper dig att forma och skapa mer volym.¹

Tillfälligt slutsåld
450 kr

Vanliga frågor

Hur fungerar Stor round volumising-borsten?

Stor round volumising-borsten hjälper till att skapa mer volym* genom att lyfta håret från rötterna. Dela in håret så att det passar längden på spolen för att minska din stylingtid. 

Stor round volumising-borsten har designats för att säkerställa en jämn fördelning av luftflödet. Genom honeycomb-designen som kan ses vid basen av tillbehöret rätar strukturen ut luftflödet för jämn fördelning längs hela burens längd.

* Jämfört med Dyson Round volumising-borsten.

Kan jag använda Stor round volumising-borsten på alla hårtyper?

Stor round volumising-borsten har konstruerats och testats för alla hårtyper. Våra ingenjörer utvecklade och testade många prototyper med olika borstlängder, tjocklekar och tätheter innan de hittade den optimala designen för alla hårtyper och längder. Starta dagen med nytvättat och utrett hår. Red ut håret med Airwrap™ Firm smoothing-borsten eller Bredtandad kam-munstycket. Fäst Stor round volumising-borsten och dra ut hårlängderna genom att rotera borsten för att jämna ut håret. Upprepa tills håret är torrt.

Kommer de nya tillbehören att vara kompatibla med den tidigare Dyson Airwrap™ multi-stylern?

Tillbehören är helt kompatibla med tidigare Dyson Airwrap™-maskiner.