Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/se/sv_se/prospect-capture-gobal-cf

Fogmunstycke med quick release fångar upp smuts från ett svåråtkomligt utrymme

Rengör svåråtkomliga utrymmen.

Luftflödet är snabbare vid spetsen för att avlägsna smuts och skräp från hörn och trånga utrymmen.