Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/se/sv_se/prospect-capture-gobal-cf

Närbild av fogmunstycket med quick release

Fogmunstycke med quick release.

Avlägsnar damm och allergener från svåråtkomliga utrymmen.

Eller

Apple Pay

Fogmunstycke med quick release fångar upp smuts från ett svåråtkomligt utrymme

Rengör svåråtkomliga utrymmen.

Luftflödet är snabbare vid spetsen för att avlägsna smuts och skräp från hörn och trånga utrymmen.