Extrem närbild visar ett exempel på hur ditt batteri skiljer sig från E-batteriet.

D-batteri till Dyson V8™-dammsugaren

Var god kontrollera att batteriet passar i din Dyson V8™-dammsugare innan du genomför ditt köp. Vilket som passar för dig kommer du kunna se när du har tagit bort batteriet från din dammsugare. Om ditt batteri har en armatur som ser ut som den som bilden visar kan du fortsätta med ditt köp nedan. Om ditt batteri inte har en armatur som ser ut som den som bilden visar måste du köpa batterityp E via länken längre ner på sidan.

Tillfälligt slutsåld
1 112 kr

1 års garanti

Ett års garanti gäller för reservdelar och tillbehör.

Flexibel leverans

Gratis flexibel leverans till ditt hem eller närmaste utlämningsställe. Samt gratis retur.

Äkta Dyson-verktyg

Dyson har ett stort utbud av originaltillbehör och reservdelar som du enkelt kan beställa via vår webbplats.

Dyson kundsupport

Professionell kundservice, sex dagar i veckan. Ring oss på 0200125871 eller maila oss på owner.support@support.dyson.se.

Så här monterar du batteriet i Dyson V8™-dammsugaren

Din maskin kan skilja sig från detta exempel. Tillvägagångssättet är dock alltid detsamma.

Byter batteriet på Dyson V8™

Dyson V8™ sladdlös dammsugare. Extrem närbild visar ett exempel på var du kan hitta ditt serienummer.

Kompatibla maskiner

Den sladdlösa dammsugaren Dyson V8 kommer med två olika batterityper. Om de tre första tecknen i ditt serienummer inte visar YH5 måste du köpa batterityp E. Det gör du genom att klicka på länken nedan.

Exempel: VE6-EU-XXXXXX

Äkta Dyson-delar

Du kan endast använda äkta Dyson-produkter för att säkerställa att din maskin fortsätter att fungera som den ska och för att din garanti ska fortsätta att gälla. Dessutom kommer varje del eller verktyg med 12 månaders garanti.