Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).
Batteri till din Dyson Cyclone V10™-dammsugare

Batteri till din Dyson Cyclone V10™-dammsugare

Innan du köper ett nytt batteri rekommenderar vi att du testar vårt felsökningsverktyg online för att säkerställa att det behövs. Klicka bara på Felsökning högst upp på sidan.

1 112 kr

Så här monterar du batteriet i Dyson Cyclone V10™-dammsugaren

Din maskin kan skilja sig från detta exempel. Tillvägagångssättet är dock alltid detsamma.

  • Byter batteriet på Dyson Cyclone V10™

Direkt från Dyson