Batteri till din Dyson V11™-dammsugare

Innan du köper ett nytt batteri rekommenderar vi att du testar vårt felsökningsverktyg online för att säkerställa att det behövs. Klicka bara på Felsökning högst upp på sidan.

Tillfälligt slutsåld
958 kr
1 197 kr

1 års garanti

Ett års garanti gäller för reservdelar och tillbehör.

Flexibel leverans

Gratis flexibel leverans till ditt hem eller närmaste utlämningsställe. Samt gratis retur.

Äkta Dyson-verktyg

Dyson har ett stort utbud av originaltillbehör och reservdelar som du enkelt kan beställa via vår webbplats.

Dyson kundsupport

Professionell kundservice, sex dagar i veckan. Ring oss på 0200125871 eller maila oss på owner.support@support.dyson.se.

Äkta Dyson-delar

Du kan endast använda äkta Dyson-produkter för att säkerställa att din maskin fortsätter att fungera som den ska och för att din garanti ska fortsätta att gälla. Dessutom kommer varje del eller verktyg med 12 månaders garanti.

Image of V11 vacuum cleaner

Välj ditt batteri

Observera att Dyson V11 ™ dammsugare använder två typer av batteri. Vissa använder ett inklickningsbatteri, medan andra använder ett vanligt inbyggt batteri. Du kan berätta genom att kontrollera din maskin var handtaget möter batteriet. Detta batteri på den här sidan är kompatibelt med Dyson V11 trådlöst vakuum. För att handla klickbatteriet, kompatibelt med Dyson V11 ™ Outsize och Dyson V11 ™ vakuum (klicka in), vänligen klicka på länken nedan.

Så här monterar du batteriet i Dyson V11™-dammsugaren

Din maskin kan skilja sig från detta exempel. Tillvägagångssättet är dock alltid detsamma.

Byter batteriet på Dyson V11™