Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).
Batteri till din Dyson V11™-dammsugare

Batteri till din Dyson V11™-dammsugare

Innan du köper ett nytt batteri rekommenderar vi att du testar vårt felsökningsverktyg online för att säkerställa att det behövs. Klicka bara på Felsökning högst upp på sidan.

893 kr

Äkta Dyson-delar

Du kan endast använda äkta Dyson-produkter för att säkerställa att din maskin fortsätter att fungera som den ska och för att din garanti ska fortsätta att gälla. Dessutom kommer varje del eller verktyg med 12 månaders garanti. 

Image of V11 vacuum cleaner

Välj ditt batteri

Observera att Dyson V11 ™ dammsugare använder två typer av batteri. Vissa använder ett inklickningsbatteri, medan andra använder ett vanligt inbyggt batteri. Du kan berätta genom att kontrollera din maskin var handtaget möter batteriet. Detta batteri på den här sidan är kompatibelt med Dyson V11 trådlöst vakuum. För att handla klickbatteriet, kompatibelt med Dyson V11 ™ Outsize och Dyson V11 ™ vakuum (klicka in), vänligen klicka på länken nedan.

Så här monterar du batteriet i Dyson V11™-dammsugaren

Din maskin kan skilja sig från detta exempel. Tillvägagångssättet är dock alltid detsamma.

  • Byter batteriet på Dyson V11™
Direkt från Dyson

Leveransinformation

Fri frakt på alla beställningar. Få din beställning av reservdelar eller tillbehör inom 5-7 arbetsdagar, utan kostnad.