LED-Fugendüse

LED-fogmunstycke

Fogmunstycke med LED-belysning som låter dig nå in i mörka, trånga utrymmen och se var du rengör.

Konstruerad för att passa Dyson V11™, Cyclone V10™, V8™ och V7™-dammsugare.

592 kr

1 års garanti

Ett års garanti gäller för reservdelar och tillbehör.

Flexibel leverans

Gratis flexibel leverans till ditt hem eller närmaste utlämningsställe. Samt gratis retur.

Äkta Dyson-verktyg

Dyson har ett stort utbud av originaltillbehör och reservdelar som du enkelt kan beställa via vår webbplats.

Dyson kundsupport

Professionell kundservice, sex dagar i veckan. Ring oss på 0200125871 eller maila oss på owner.support@support.dyson.se.

LED-Fugendüse

Smutsen kan inte gömma sig någonstans

LED-lamporna reflekteras längs två rör till munstyckets ände där en strukturerad öppning sprider en jämn, ficklampsliknande ljusstråle som lyser upp damm och smutspartiklar.

Idealiskt när du behöver rengöra…

Springor mellan möbler     Springor i soffor     Bilinteriörer

Teknologi

Light-pipe crevice tool cleaning a tight space

Rengör svåråtkomliga utrymmen

Konstruerad för att nå upp till 225 mm in i trånga utrymme som är så smala som 19,2 mm.

Light-pipe crevice tool's vents

Genomtänkta detaljer

Exakt konstruerade ventilationshål skyddar motorn från blockeringar och hindrar munstycket från att suga fast på ytorna.

LED-fogmunstycke

Helhetsbetyg

/

Kompatibel med

Dyson V11™     Dyson Cyclone V10™     Dyson V8™     Dyson V7™    Dyson Digital Slim™ Staubsauger

LED-Fugendüse

Letar du fortfarande efter rätt munstycke för dig?