Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/se/sv_se/prospect-capture-gobal-cf

Dyson v15 floor dok

Dyson V15™ Dok laddningsstation

Fristående aluminiumdocka, konstruerad för att förvara och ladda din Dyson V15™-dammsugare och dess munstycken.

Tillfälligt slutsåld
1 380 kr

Laddningsstationens funktioner

Dyson V15™-dammsugaren sänks enkelt ner i aluminiumdockan, vilket gör det enkelt att förvara den där du vill, utan att montera den på väggen.

Laddningsstationens funktioner

Dyson V15™-dammsugaren sänks enkelt ner i aluminiumdockan, vilket gör det enkelt att förvara den där du vill, utan att montera den på väggen.

Ledad laddningsvagga för enkel drop-in.

Tillbehörshållare

Tillbehörshållare med quick-release för smidig förvaring av tillbehör och munstycken.

Integrerad kabelvinda

Integrerad kabelvinda för ett rent och prydligt utseende.

Aluminiumskaftet är kompatibelt med fästklämman för skaft.

Tung bas

Tung bas och gummifötter ger stabilitet på alla golvtyper.

Ledad laddningsvagga
Tillbehörshållare
Integrerad kabelvinda
Aluminiumskaft
Tung bas
Dyson V11 Floor Dok