Extrem närbild visar ett exempel på hur ditt batteri skiljer sig från E-batteriet.

E-batteri till Dyson V8™-dammsugaren

Var god kontrollera att batteriet passar i din Dyson V8™-dammsugare innan du genomför ditt köp. Vilket som passar för dig kommer du kunna se när du har tagit bort batteriet från din dammsugare. Om ditt batteri har en armatur som ser ut som den som bilden visar kan du fortsätta med ditt köp nedan. Om ditt batteri inte har en armatur som ser ut som den som bilden visar måste du köpa batterityp D via länken längre ner på sidan.

Tillfälligt slutsåld
1 090 kr