Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).
Bild som visar Dyson V11, Outsize och V15-dammsugarens iklickbara batteri

Iklickbart batteri till Dyson V11™, Dyson Outsize eller V15™ detect-dammsugare för byte eller ersättning

Innan du köper ett nytt batteri rekommenderar vi att du testar vårt felsökningsverktyg online för att säkerställa att det behövs.

I lager
1 218 kr

Eller

Apple Pay

Direkt från Dyson