Bild som visar Dyson V11-dammsugarens iklickbara batteri

Iklickbart batteri till Dyson V11™-dammsugare för byte eller ersättning

Innan du köper ett nytt batteri rekommenderar vi att du testar vårt felsökningsverktyg online för att säkerställa att det behövs.

1 197 kr

1 års garanti

Ett års garanti gäller för reservdelar och tillbehör.

Flexibel leverans

Gratis flexibel leverans till ditt hem eller närmaste utlämningsställe. Samt gratis retur.

Äkta Dyson-verktyg

Dyson har ett stort utbud av originaltillbehör och reservdelar som du enkelt kan beställa via vår webbplats.

Dyson kundsupport

Professionell kundservice, sex dagar i veckan. Ring oss på 0200125871 eller maila oss på owner.support@support.dyson.se.

Äkta Dyson-delar

Du kan endast använda äkta Dyson-produkter för att säkerställa att din maskin fortsätter att fungera som den ska och för att din garanti ska fortsätta att gälla. Dessutom kommer varje del eller verktyg med 12 månaders garanti.

Bild som visar hur det iklickbara batteriet plockas ut ur V11-dammsugaren.

Välj ditt batteri

Observera att Dyson V11™-dammsugare använder två typer av batterier. Vissa använder ett iklickbart batteri, medan andra använder ett vanligt batteri som skruvas i. Det är viktigt att ta reda på vilket batteri som passar i din Dyson V11™-dammsugare. Vilket som gäller för dig tar du reda på genom att titta där handtaget går ihop med batteriet. Om du använder en stor röd knapp för att frigöra ditt batteri är din maskin utformad för det iklickbara batteriet, och i annat fall så ska du fortsätta genom att välja standardbatteriet som skruvas på plats.

Så här byter du batteri på Dyson V11™-dammsugaren för byte eller ersättning

Detta batteri passar i de sladdlösa dammsugarna Dyson V11 Outsize och Dyson V11 (iklickbar).

Spela videon: Så här byter du det iklickbara batteriet i Dyson V11™-dammsugaren för byte eller ersättning